Domeinregistratie

Wat is domeinnaam registratie? Een domeinnaam is een uniek internetadres. Een domeinnaam bestaat uit minimaal twee delen, gescheiden door een punt. Domeinnamen worden gekoppeld aan IP-adressen via DNS. Het gebruik van domeinnamen is verzonnen, omdat dit voor de mens makkelijker te onthouden is dan IP adressen.

Solstice Hosting registreert voor u een domeinnaam en koppelt deze aan de webruimte die u bij Solstice Hosting huurt. Tevens koppelt Solstice Hosting aan de door u geregistreerde domeinnaam een e-mail service zodat u via de domeinnaam ook e-mail kunt ontvangen. Domeinnaam registratie kan worden gedaan door bedrijven en particulieren.

Maak de juiste keuze.

Er zijn vele aanbieders van webhosting en tussen deze aanbieders zitten grote verschillen. De ene hosting provider biedt vele aanvullende diensten de andere is eigenlijk primair een webdesigner en ‘doet het er maar bij’. Ons advies is: kies voor een hosting specialist. Wanneer u kiest voor een bedrijf, zoals Solstice Hosting, dat zich ook voor een groot gedeeldte bezig houdt met webhosting dan kunt u er vanuit gaan dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. Tevens weet u dan zeker dat u direct bij de bron uw vragen kunt stellen en niet weken op een antwoord hoeft te wachten.