Hosting

Alles onder één dak Naast webdesign verzorgt Solstice webdesign ook webhosting. Zo heeft u dus alles wat bij een website komt kijken onder één dak met één aanspreekpunt. Altijd de persoonlijke aandacht die u verwacht. Wij bieden onze klanten een webhosting pakket die voldoet aan al wensen van de klant, wij houden voor de beschikbare ruimte die u website in beslag neemt in de gaten evenals het dataverkeer.

Met ruime ervaring in de webhosting branche zult u bij ons niet voor verassingen komen te staan. De basis van alle Solstice Hosting internetdiensten is het zeer betrouwbare Solstice Hosting netwerk. Dit staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige en ook zeer snelle verbinding met het internet. De routers zijn redundant (dubbel) uitgevoerd waardoor bij eventuele uitval verbindingen naar het internet actief blijven. Doordat de routers in verbinding staan met meerdere transitproviders zoals NLix/Openpeering, Cogent, AboveNet is er zelfs wanneer een ideale lijn uitvalt nog steeds (via een omweg) een snelle verbinding met het internet.

Alles samen heeft het Solstice Hosting netwerk tot nu toe een uptime van meer dan 99,99%! In de afgesloten server ruimtes van de datacenters Redbus Interhouse en Schuberg Philis te Amsterdam heeft Solstice Hosting haar netwerk ingericht. Deze moderne datacenters bieden alles wat er tegenwoordig van een datacenter verwacht mag worden: UPS noodstroomvoorziening, redundante airconditioning, brandmelding en gasbuisinstallatie, videobewaking, antistatische vloeren, redundante stroomlevering.