Huisstijl

Uw huisstijl is ontegenzeggelijk het belangrijkste element als het gaat om het opbouwen van een herkenbare uitstraling en het verhogen van de herkenbaarheid naar klanten of prospects.

Veel ondernemers onderschatten het belang van een professioneel ontworpen huisstijl. Uw huisstijl vormt de basis voor uw gehele bedrijfsidentiteit. Een compagnon voor het leven van het bedrijf dat het vertegenwoordigt.

Het ontwerpproces zou een belangrijke plaats in moeten nemen bij het strategische proces van het positioneren van een bedrijf zodat het logo een exacte afspiegeling is van de kernactiviteiten van uw bedrijf. Het starten van een bedrijf is meestal een spannende en enerverende aangelegenheid, met meestal beperkte kaders en financiƫn De meeste ondernemers proberen hun opstartkosten te beperken. Vaak is het resultaat van deze bezuinigingen een slecht doordacht en in elkaar geknutseld logootje en dito huisstijl. Maar bedenk dat uw huisstijl geassocieerd wordt met vrijwel elk aspect van uw bedrijf, van uw visitekaartje en brievenhoofd tot uw facturen en al het andere publicitaire materiaal. As u er niet in slaagt uw bedrijfsidentiteit op de gewenste manier te projecteren, zult u bijna zeker op andere kostbare manieren, extra uw best moeten doen om uw bedrijf "aan de man" te brengen.