Landingspagina’s

U wilt het de bezoekers op je website toch ook zo gemakkelijk mogelijk maken om te vinden waarnaar ze op zoek zijn? En u wilt natuurlijk ook dat de bezoekers actie ondernemen op uw website. U wilt contact met uw bezoekers. Een offerte aanvraag of een aanmelding voor de nieuwsbrief. Landingspagina’s vergroten uw online zichtbaarheid.

Wat zijn het, wat kunt u ermee en vooral; waarom zou u?

Allereerst zullen we het begrip landingspagina even behandelen. Mocht u al weten wat een landingspagina is, sla de volgende alinea dan over en lees snel meer over de succesformule en het nut van landingspagina’s.

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is een internetpagina die zich richt op 1 of twee zoekwoorden. Bezoekers komen hierdoor meteen op de juiste pagina die past bij hun zoekopdracht. Het resultaat: meer relevante bezoekers en minder frustratie onder de bezoekers. Een bijkomend doel van een landingspagina is het behalen van een zo hoog mogelijke conversie. Je wilt dat zo veel mogelijk bezoekers actie ondernemen op jouw website. Dit kan variëren van het aanmelden voor de nieuwsbrief, het opvragen van een offerte of het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek. De landingspagina bevat een duidelijke call-to-action zodat de conversie veel hoger is dan op normale internetpagina’s. Je wilt het de bezoekers op je website toch ook zo gemakkelijk mogelijk maken om te vinden waarnaar ze op zoek zijn?

Criteria voor een succesvolle landingspagina:

Stel een landingspagina op aan de hand van het AIDA concept. Attention, interest, desire, action. Allereerst wil je aandacht trekken met een heldere titel. Wek vervolgens interesse in de eerste paar regels en maak het vooral heel gemakkelijk om de conversie uit te voeren

- Beperk je tot 1 onderwerp per landingspagina
- Beperk je tot 1 enkele kolom in het midden van de pagina. Dit leidt zo min mogelijk af
- Zorg ervoor dat de zoekterm regelmatig terugkomt in zowel de titels als in de platte tekst
- Een sterke landingspagina moet niet te kort, maar ook zeker niet te lang zijn. Houd    gemiddeld 400 woorden aan
- Zorg ervoor dat de elementen op de landingspagina die aanzetten tot conversie opvallen
- Verbind je campagne aan een speciale actie.
- Zorg voor een duidelijke call-to-action
- Laat de ‘knoppen’ er ook echt uit zien als knoppen
- Zorg (indien van toepassing) voor een goed formulier. Vraag uitsluitend naar relevante    gegevens
- De landingspagina moet qua huisstijl passen bij andere pagina's
- Gebruik testimonials
- Maak gebruik van bullet lijsten met concrete voordelen.

Waarom landingspagina’s?

Als je nog niet helemaal overtuigd bent, zullen we hieronder een aantal redenen omsommen waarom het zo interessant is om landingspagina’s toe te passen op jouw website. Relevante en passende landingspagina’s leiden tot:
- Hogere conversies
- Meer relevante bezoekers
- Hogere return-on-investment
- Meer winst!

Solstice webdesign helpt u met...

- Het tot actie laten overgaan van uw bezoekers
- Het opstellen van uitnodigende teksten
- Het gebruik van overtuigende afbeeldingen
- Het optimaliseren van uw online formulieren
- Content welke beter aansluit bij uw bezoekers
- Website performance
- Een betere aansluiting van uw on advertenties

Gezamenlijk stellen we een plan op hoe u onze adviezen kunt implementeren. Meten in weten. Google heeft het professioneel uitvoeren van A/B testen eenvoudig gemaakt. Google's Website Optimizer biedt u de mogelijkheid om al uw testen gratis online uit te voeren. In een paar eenvoudige stappen heeft u uw eerste A/B test actief. Wij zijn u graag van dienst voor het opzetten van uw testen.

Er zijn veel bedrijven die al jarenlang veel geld verdienen met de inzet van effectieve landingspagina’s, wacht dus niet langer en wordt nu merkbaar zichtbaar op het internet! Heeft u vragen over de landingspagina’s neem u dn gerust en vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier. U kunt ons uiteraard ook bellen via deze telefoonnummers.

 

 

  Ik wil graag meer informatie

  Uw e-mail adres