Linkbuilding

Verhoog uw verkeer en zoekmachine posities.

Link building is een essentieel element in het zoekmachine-optimalisatietraject voor uw website. Een pagina op een website wordt over het algemeen alleen gevonden wanneer er links naar deze pagina verwijzen. Zogenaamde on-page factoren, backlinks en content spelen mee bij het positioneren van de pagina in de zoekresultaten.

Links helpen bij het hoger positioneren van uw website in de zoekresultaten. Posities in zoekmachines worden door vier factoren beïnvloed:

- De technische kwaliteit en opmaak van de broncode van de pagina en Content Management    System
- De kwaliteit van de content op de pagina
-De site-architectuur
-Links van andere websites naar uw website

De onderlinge wegingsfactoren verschillen met de tijd doordat zoekmachines constant de zoekresultaten verbeteren. In de laatste jaren is echter geen van de wegingsfactoren onder de 10% gekomen. Backlinks zijn altijd goed geweest voor een weging van 40-60%.

Dit houdt in dat uw website nooit hoge posities in de zoekresultaten kan halen zonder gerelateerde backlinks. Wat zijn dan de kwalitatieve links die u nodig heeft? Dat is een belangrijke vraag en het antwoord ligt bij de manier waarop zoekmachines backlinks waarderen. Er zijn linkbuilding strategieën die een negatieve invloed kunnen hebben op uw posities in de zoekmachines. Het kopen van links is een voorbeeld. Een ander voorbeeld dat een negatieve invloed kan hebben is het creëren van een linkprofiel met voornamelijk niet-gerelateerde links van zogenaamde bad neighbourhood-sites.

Wat als u hulp nodig heeft? Het is goed te weten wat u moet veranderen, maar hoe brengt u deze veranderingen in praktijk? Solstice Webdesign helpt u met uw linkbuilding campagne. Wij helpen u op een natuurlijke manier de kwalitatieve en gerelateerde backlinks te faciliteren die nodig zijn voor een stabiele positie in de zoekresultaten. Neem contact op met een van onze consultants en we zullen laten zien hoe u uw website naar een hoger niveau kunt tillen met behulp van linkbuilding!

Om te onthouden

- Linkbuilding vormt een belangrijk onderdeel van het SEO-traject
- Uw website zal niet ranken op competatieve zoektermen zonder thema-gerelateerde    backlinks
- Onze experts hebben jaren ervaring in het optimaliseren van uw linkprofiel

Hoe kunnen wij u helpen?

Op basis van het bovenstaande kunnen we uw linkprofiel bestuderen en een linkbuilding report opstellen. In dit rapport wordt advies gegeven over het verbeteren en onderhouden van uw huidige linkprofiel en toekomstige linkbuilding campagne.

Wij kunnen zelfs het linkbuilden voor u uit handen nemen! Heeft u vragen over linkbuilding neem dan vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

 

 

  Ik wil graag meer informatie

  Uw e-mail adres