Over ons

Solstice Webdesign, is een jong en enthousiast bedrijf dat officieel gestart is in februari 2009. Solstice Webdesign bestaat uit 1 persoon Wichard van Es. Deze ene personen is ervaren persoon in de ICT wereld en hebben als hobby het ontwerpen van websites en andere grafische vormgevingen het is voor Wichard een uit de hand gelopen hobby.

Solstice Webdesign

De betekenis van Solstice Webdesign ? Voordat klokken en kalenders bestonden konden mensen in de prehistorie de dag van de zonnewende bepalen. Zij kenden niet de noorder- en zuiderkeerkring, maar zagen wel elke dag de zon een baan langs de hemel beschrijven. Elke dag komt de zon op een ander punt aan de horizon op, en gaat zij op een ander punt onder. Ook is de maximale hoogte die de zon bereikt aan de hemel op elke dag anders.
Als het zomer gaat worden, gaat de zon steeds noordelijker op- en onder, en komt zij ook rond het middaguur steeds hoger aan de hemel staan. Na de zonnewende van de zomer gaat ze weer terug.Wij hebben voor deze naam gekozen omdat we elke dag weer voor nieuwe uitdagingen staan, net zoals de zon elke dag weer op een andere plek opkomt en weer onder gaat.