Het nut van visitekaartjes

Het hebben van een goed verzorgd visitekaartje kan een eerste stap naar een nieuwe zaken relatie zijn. Zodra iemand uw kaartje gebruikt, vertegenwoordigd deze uw bedrijf. Het is dus noodzaak om ervoor te zorgen dat uw visitekaartje deze verantwoordelijkheid aankan.

Het ontwerpen van een visitekaartje

Voor het ontwerpen van visitekaartjes gaan wij uit van een bestaande huissttijl(bedrijs logo, bedrijfs kleuren). Deze huisstijl wordt verwerkt in een makkelijk te lezen, overzichtelijk visitekaartje. Uiteraard kunnen wij ook zonder een bestaande huisstijl een visitekaart voor u ontwerpen. Voor meer informatie over het ontwerpen van een huisstijl kunt u hier klikken.

Het drukken van visitekaartjes

Wanneer het ontwerp definitief is gaan wij over tot het drukken. In eerste instantie zal dit een proefdruk betreffen en na uw goedkeuring zal de rest van de kaartjes ook gedrukt worden. Dit drukken besteden wij uit bij een gerenommeerd bedrijf zodat kwaliteit gegarandeerd kan worden. De visitekaartjes zullen per post worden opgestuurd. Als u in de omgeving van Hattem/Zwolle woont kunt u ze ook persoonlijk op komen halen.

Kortom

Wij hebben alle kennis en middelen in huis om ervoor te zorgen dat uw visitekaartje een goede indruk achterlaat bij potentieel nieuwe klanten en bestaande relaties. Voor pijzen en meer informatie verzoeken wij u om ons contact formulier in te vullen.