Een eigen webwinkel beginnen

Wanneer u een eigen webshop wilt opzetten maar niet goed weer waar te beginnen, kunnen wij u op weg helpen. Door onze ervaring met het ontwikkelen van webshops kunnen wij u een gedegen advies geven en staan wij altijd klaar om u te ondersteunen waar nodig.

Uniek design

Webshops zijn in vele maten en soorten te krijgen maar zijn meestal op templates gebaseerd. Dit houdt in dat het uiterlijk van uw webshop niet uniek is en door meerdere bedrijven wordt gebruikt. Wanneer u ons opdracht geeft tot het maken van een webshop zorgen wij ervoor dat uw webwinkel een uniek design heeft. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een complete website met webshop in uw huisstijl ontwikkelen, meer hierover kunt u hier vinden. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om het design van een bestaande website over te nemen en om te zetten naar een webshop.

Wij de lasten, u de lusten

Wanneer uw websop wordt opgeleverd hebben wij deze al voor u geconfigureerd zodat u zich kunt concentreren op het inrichten van de webwinkel. Zo hebben wij bijvoorbeeld al een betaalprovider, koeriersdienst en een boekhoud programma geinstalleerd.

Makkelijk te bedienen

Het opzetten van een webshops hoeft niet moeilijk te zijn. Door het overzichtelijke en gebruiksvriendelijke CMS(Content Management System) is het aanmaken van categorien en producten een leuke bezigheid.

Kortom

Een webshop ontwikkeld door Solstice Webdesign Hattem is betaalbaar, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Wanneer u meer informatie wilt over het laten maken van een webwinkel kunt u hier ons contact formulier invullen of direct een offerte aanvragen.