Website onderhoud

Een veel te licht genomen zaak bij het hebben van een website is het onderhouden van een website. Men heeft er vaak geen tijd voor en wanneer er tijd is, geen zin. Een te vaak voorkomend voorbeeld is wanneer een website een nieuws pagina heeft, en het laatste nieuws dateerd uit 2008. Een goed onderhouden en actuele website zal een goede indruk achter laten bij uw bezoekers.

Wat te onderhouden

Zoals het bovenstaande voorbeeld al doet vermoeden zijn er meer zaken die onderhoud vergen zoals: foto's, slideshows, media of teksten. Stel u heeft een nieuw product of dienst en u wilt deze graag laten zien op uw website, of wanneer er zich een nieuwe trend in uw branche voordoet en u wilt erop inspelen middels uw website. Dan kunnen wij samen met u naar deze zaken kijken en u adviseren wat er daarvoor gewijzigd moet worden.

Uurtje factuurtje

Als u maar zelden iets op uw website wilt wijzigen kunt u natuurlijk op het moment dat er aanpassingen moeten worden doorgevoerd, deze aan ons doorgeven, waarna wij dit zo snel mogelijk aanpassen. Wij zullen dan het aantal bestede units(15 minuten) aan het onderhoud in rekening berengen.

Onderhoudscontract

Heeft u vaker (kleine) aanpassingen, dan is een onderhoudscontract de oplossing. U koopt dan vooraf een bepaald aantal uren onderhoud in. U bent er dan altijd van verzekerd dat binnen vijf werkdagen uw wijzigingen worden doorgevoerd. Wanneer u meer informatie wilt over het onderhoud van uw website, kunt u hier ons contact formulier invullen.