Website restylen

We maken niet alleen nieuwe websites, maar passen ook bestaande websites aan. Soms om de vindbaarheid in zoekmachines te vergroten, soms om de site meer doelgroepgericht te maken. Het kan ook zijn dat inhoud, uitstraling of structuur van een bestaande site niet meer voldoet. Dan passen we dat aan, tot op de pixel nauwkeurig.

Plan van aanpak

Er is voor u bedrijf in het verleden een website ontworpen en het wordt de  hoogste tijd dat uw site eens grondig aangepakt wordt. Solstice Webdesign kan u hierbij helpen. Door middel van een website restyling krijgt uw onderneming weer een passende en frisse uitstraling. Wij gaan samen met u kijken naar uw site en luisteren naar wat u veranderd zou willen hebben. Natuurlijk hebben we zelf ook idee├źn over wat aan uw site anders zou kunnen. Samen stellen we dan een nieuw ontwerp op. Voor dit nieuwe ontwerp geven we u een prijsopgave en nadat u hiermee akkoord bent gegaan, gaan wij voor u aan het werk. Soms zijn een aantal kleine wijzigingen al voldoende om een heel andere site te krijgen. In andere gevallen zal een website grotendeels vernieuwd moeten worden. 

De meest voorkomende redenen tot website restyling zijn:

- Uw website is verouderd
- Uw website geeft errors omdat ze niet meer voldoet aan de nieuwe standaards.
- Uw website scoort niet goed in de zoekmachines omdat ze daar niet voor geoptimaliseerd
   is bijvoorbeeld niet voorzien is van metatags, titles, desciptions enz.
- Passende en frisse uitstraling.

Iets voor u?

Vraagt u zich af of uw huidige website nog wel representatief is voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op door hier te klikken. Wij kunnen u ook telefonisch te woord staan, de contact gegevens kunt u hier vinden.