Onze werkwijze

Om tot een gemiddelde oplevertijd te komen van 4 tot 6 weken hebben wij een zogenaamd "Battle plan" opgesteld. In dit plan zijn een aantal vaste data ofwel "Fasen" opgesteld Elke fase heeft zo zijn eigen doel die wij hieronder zullen beschrijven.

Voortraject

Nadat het eerste contact is gelegd zullen wij een eerste geprek met u aangaan. In dit gesprek zullen wij u onderwerpen aan een aantal vragen.

Een aantal vragen die u kunt verwachten zijn:

- Wat doet uw bedrijf/ wat is de core business
- Voor wie doet uw bedrijf dat/ wat is uw doelgroep
- Wat is uw werkgebied
- Wat is het doel van uw website
- Wat vindt u belangrijk aan een website

Ook bespreken wij tijdens het eerste gepsrek hoe de website en grafisch uit moet gaan zien en hoe de invulling van de verschillende elementen zal worden opgenomen in het design. Uiteraard denken wij graag met u mee en mede dankzij onze ervaring met het ontwikkelen van websites kunnen wij u daarin een gedegen advies geven.

Na afronding van het gesprek zullen wij op basis van de gegeven informatie een eerste lay-out maken en deze samen met een offerte naar u toe sturen. Deze lay-out is wat wij noemen een schets en kan uiteraard naar wens gewijzigd worden. Wanneer u akkoord gaat met de door ons gestuurde offerte zal het "Battle plan" in werking treden en wordt er een oplever datum afgesproken.

Fase 1

- Offerte is ondertekend
- Oplever datum is afgesproken
- Eventuele wijzigingen worden door u opgegeven

Fase 2

- Opgegeven wijzigingen zijn door ons doorgevoerd in het ontwerp
- Eventuele verdere wijzigingen worden door u opgegeven

Fase 3 (Point of no return)

- Opgegeven wijzigingen zijn door ons doorgevoerd in het ontwerp
- Wij gaan over tot het programmeren van de website

Fase 4

- Wij geven u toegang tot onze website waar u uw website werkend kan testen
- Laatste check van de website

Fase 5 (Sleutel overdracht)

- De website wordt op uw eigen domein gezet
- Inlog gegevens worden afgedragen
- Factuur wordt verzonden

Wanneer de website is opgeleverd heeft u de mogelijkheid deze zelf te beheren maar wanneer u daar geen tijd, zin of verstand van heeft kunt u de website ook door ons laten onderhouden. Meer over het onderhoud van uw website kunt u hier vinden. Mocht u na het lezen van deze pagina nog vragen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt hier klikken voor een contact formulier of hier wanneer u ons liever via telefoon te woord staat.